Julekalenderlågeopgave nr. 19 - 2018 - en vinder er udpeget!

af Lars Henning Jensen, 19/12 2018, 23:26 (1953 dage siden) @ Lars Henning Jensen

https://www.youtube.com/watch?v=x91CfIxBHB0&index=44&list=PL8aE3DDGOz0ZHw7bC0cd...
:-P

Ja, når det åbenbart ikke kan være anderledes, må jeg jo så selv give svarene:

- stedet er Mariager station (gættet af Ivar)
- begivenheden er Arriva Togs personaleudflugt fra Herning (Jens N) til Fårup med My (Poul A) fra "Vestbanen" og derfra med damp til Mariager, hvor der var arrangeret konkurrencer. Bagefter kørtes retur til Fårup med diesellokomotiv (det må næsten have været VNJ D 12) og herfra med My til Randers Havn, hvor selskabet spiste på "Det Grå Pakhus", inden turen gik tilbage til Herning med aflæsning undervejs
- og datoen var den 4. september 2004.

Bonusinfo: Toget skulle være kørt med DJKs MY 1126, men pga. tekniske problemer var det ikke muligt, så Arriva Tog måtte selv levere trækkraft. Vognene var fra VTV, og det blev kørt til Herning dagen i forvejen og "gemt væk" på Herningsværkets sidespor. Men åbenbart var de ikke gemt godt nok, for det lykkedes én eller flere grafittimalere (ingen får mig til at bruge udtrykket -kunstnere) at klippe hul i hegnet og trænge ind på området, hvor de forøvede omfattende hærværk på vognene. Så det var ikke just noget kønt tog, selskabet blev befordret i … Den følgende weekend blev vognene afrenset i Bramming af Arrivas faste grafittibekæmper, Preben, og bl.a. undertegnede.

Var det virkelig så svært? Åbenbart, og det beklager jeg selvfølgelig. Jens og Poul kendte svarene, da de var involveret, så det holdt sig behersket tilbage, mens Niels og "Langelandsbanen" ikke rigtigt kom nogen vegne.

Dermed er Ivar den eneste, der har svaret klar og korrekt, om end kun på et enkelt af spørgsmålene, men det er dog nok til, at jeg vil overlade stafetten til ham.

Vi ser frem til kalenderlågeopgave nr. 20 - 2018 i morgen! :-)

Mh
LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak