Avatar

Ukendt jernbanestation nær Terndrup?

af Morten Flindt Larsen, København K, fredag 28. december, 2018, 22:08 (173 dage siden) @ tedgil

Tak til alle for indsatsen med at finde frem til stationens navn.

Ud fra forslagene syntes jeg at Solbjerg kommer tættest på med vinduer og dørparti selvom facaden ser ud til at være pudset og detaljer med murværket under tagudhænget så er forsvundet. Jeg fandt et postkort fra 1908 med Bælum station fra sporsiden, og her var også på denne side den massive plantevækst, men på de nyere billeder af stationen passer vinduer og dør på gadesiden ikke. Jeg har også studeret tilgængelige billeder af stationerne Skelund og Veddum uden at kunne konstatere sammenfald.

Der er ikke som sådan fejl på scannet af postkortet, men den lidt hårde postafstempling har presset lidt gennem til billedside som gør scannet lidt utydelig ved stationens gavl.

Hej Teddy og I andre,

Ser man på fotoretningen i forhold til bygningen, så er den stik øst, hvis billedet er taget i Bælum eller Veddum, og nordøst, hvis billedet er taget i Solbjerg eller Kongerslev. I Skelund lå stationen på den lysmæssigt "forkerte" side af banen. Hvad passer bedst med skyggerne på fotoet?

--
Med vanlig venlig hilsen
(bemærk, at dette er en automatisk indsat tekst)
אתה אדם סקרן, הא?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen