VNJ DL 13, billeder?

af Erik V. Pedersen ⌂ @, Ballerup, mandag 31. december, 2018, 13:47 (175 dage siden) @ UTJ

Er der nogle som nogensinde har fået fotograferet ex TKVJ M 3" hos VNJ som efter hvad kilder nævner skulle havde været bogført som VNJ DL 13?

.
------------
.

Hej UTJ.

Jeg håbede, at jeg kunne hjælpe dig, men desværre.

De få minutter jeg havde til "gennemfotografering" af banens stationer, da jeg var der, levnede ikke mulighed for at kikke indenfor nogen steder, og Varde Vest så meget lukket ud. Desværre.

Ulf Holtrup må da have været forbi og haft lejlighed til at fotografere på mindst eet af sine sommertogter. Det bliver så Jernbanemuseet, der må ligge inde med hans materiale nu.

Der må vel også være adskillige af datidens unge jyske jb. entusiaster, der har taget billeder dengang ! ! !

Hvor er alle disse fotos henne. Det er næsten altid de samme få, der leverer / lægger på nette fra deres samlinger ! ! !

Har der overhovedet været mulighed for fotografering, er der også taget billeder.

Glædelig baghjul og godt nytår.

Erik V.
www.evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sukkerfabrikken Nykøbing
Sukkerfabrikken Nykøbing
I 1884 opførte en række landmænd på Falster andelsvirksomheden Sukkerfabrikken Nykøbing. I jernbanekredse er fabrikken mest kendt for de to små Krauss-maskiner, der varetog trafikken på fabrikken i over 50 år og nu befinder sig på Museumsbanen.


 Læs artiklen 

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen