Avatar

For de danskofile

af Morten Flindt Larsen, København K, fredag 04. januar, 2019, 13:27 (163 dage siden) @ Sydfyn

Kære Morten
I "min tid" i Nyborg i 1950'erne og 60'erne var der ansat ca. 30 vaskekoner på Nyborg station. Rengøringen af vogne fandt fortrinsvis sted på færgehavnen, men også ved den gamle (1872) station ved Østhavnen. Billedet kan godt være fra færgehavnen - perronen ved leje 5?
vh
Lars V-N

Kære Lars m.fl.,

Tak! Så vil jeg være så fri at vove at skrive i jernbanekilder.dk, at det er Nyborg Fgh., som jeg hele tiden har kredset omkring. Det kan jo altid rettes, hvis der dukker en bedre identifikation op.

Og nu vi er på Fyn, så kender du måske ham her: togfører ved SFJ P. Pedersen, f. 23 feb. 1851, ansat ved SFJ 1. apr. 1877, død 1943. Har du en idé om, hvor billedet mon er taget?:
[image]

--
Med vanlig venlig hilsen
(bemærk, at dette er en automatisk indsat tekst)
אתה אדם סקרן, הא?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DB Cargo
Sabotage mod Maskindepot Gb
Sabotage mod Maskindepot Gb
I oktober 1944 udførte danske sabotører en vellykket sabotageaktion mod Maskindepotet på Københavns Godsbanegård, hvor en række lokomotiver blev sat ud af spillet. Lars Christensen fortæller her om den dramatiske nat.
 Læs artiklen 
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen