Gæt en overkørsel

af Lars, 17/2 2019, 00:12 (1867 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Kunne egentlig være meget sjovt at vide om man havde gættet rigtigt??

Niels

Kære Niels

Det har du desværre ikke:-)

Vi er i Danmark.

Jeg har forsøgt at finde ud af, hvornår begrebet "hovedveje" blev indført i Danmark. Men det har jeg faktisk ikke kunnet finde ud af. Men vejen, som vores overkørsel er beliggende på, er - eller blev - en hovedvej. Og når man tænker på, at der er tale om en hovedvej, er det overraskende, hvor dårligt overkørslen er sikret. Så vidt jeg kan se, er den overhovedet ikke sikret.

Bedste hilsner

Thomas


[image]

Der er en form for festivitas, og det spændende foregår udenfor billedet til venstre, må man formode efter folks interesse, ridende politi? og den lille pil i det blå felt øverst til venstre.

Vi er i en by, vil jeg tro, da der er fortorve på begge sider af hovedvejen. Det er en meget kort tværgade, som går ud fra vejkrydset, og den, hovedvejen og banen er hævet op på en dæmning eller forhøjning. Vejstumpen ender måske ved stationen som som så ligger uden for billedet til højre.

Det kunne være en endestation med en havnebane eller privat sidespor, det er næppe nogen hovedtrækning eller trafikeret sidebane, siden folk bare vader rundt på den.

Mon det er starten på hovedvejen, måske i Nyborg hvor man indvier et eller andet?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak