Billedportal, sporvogne, tog, en tidsrøver af rang!!!

af Steffen Dresler @, søndag 03. marts, 2019, 13:24 (78 dage siden)

God eftermiddag

Jeg ledte på nettet efter billeder/tegninger vedr. det gamle banegårds terræn mellem Gyldenløvesgade, Vester Farimagsgade, Vesterbros passage og søerne. Og pludselig via et andet links link, fik jeg dette op:

https://www.flickr.com/photos/152659513@N05/sets/72157685932477860/page1

Hele 39 sider med 3883 billeder af sporvogne og tog i Københavnsområdet fra tidernes morgen og til ca. 1970´erne. Fotokvaliteten svinger fra middel til meget dårlig, der er mange gentagelser og sagt på en pæn måde, er der ikke taget hensyn til copyright (fandt også et par egne arkivbilleder) og ikke mindst hvem der er fotograf uagtet 1970 reglen mv. Så der er nok nogle ældre fotografer her på siden, der muligvis lige skal tage noget beroligende først! :-) Der er også en mængde postkort.

Jeg kan ikke finde ud af hvem der ejer siden ud over navnet ”Elvis Ungstrup”, hvilket ikke siger mig noget og jeg har ikke undersøgt videre. Og går man ind i ”back to album list” øverst i venstre side får man adgang til – foruden den her viste – masser af andre albums samt en del private optagelser.

Det er en KÆMPESTOR tidsrøver på godt og ondt, men alt andet lige, en KÆMPE samling af billeder, hvis man interesserer sig for Københavns historie incl. tog, sporvogne, gader, veje, kendte, ukendte, krig og fred, besøg, erotik, malerier, plakater, vægreklamer etc.


God fornøjelse og kløjs nu ikke skråen!!
Steffen Dresler

NB: Jeg synes man skal tage siderne for hvad de er og skulle der være en eller to der mener, at de ikke er blevet krediteret, så tag det med ejeren. Vi kan jo ikke gøre noget her. Og nej, jeg er ikke ligeglad med ophavsret, hvis det skulle være tilfældet på disse sider. De billeder jeg mener at have fået lånt betyder ikke noget, da det jo første gang de blev offentliggjort på en side var meningen, at de skulle vises og bruges af andre.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen