Anmeldelse af overtrædelse af copyright på Flickr

af UTJ, 7/3 2019, 22:37 (1869 dage siden) @ jacobchristensen

Det gør Flickr nu heller ikke. Det er mod Flickrs politik at uploade og offentliggøre andres fotos uden tilladelse, så brugeren overtræder reglerne ved at lægge dem ud. Standardinstillingen skal beskytte hæderlige kontoindehavere fra at få spredt deres fotos uden tilladelse.

Problemet er at man kun kan anmelde copyright-overtrædelser på egne vegne, men hvis nogle finder egne billeder, har Flickr en formular her (og nej, man behøver ikke at have skrevet “copyright Hans Hansen” på for at være dækket) https://help.flickr.com/en_us/copyright-and-intellectual-property-policy-Hy9DcImP7

Helt ærligt. I 2022 er rettighederne til alle billeder af i almindelig drift værende danske sporvogne udløbet. Uden at jeg har øjet billederne igennem er mange af de stjålne billeder jo nok fra før 1970 og dermed uden rettigheder, men dog at man af pli skal kreditere korrekt.
Det er ikke værd at spilde tid på, men jo, vedkommende er et fjols. Men længere er den altså ikke.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

25 år med IC 3 togsæt på tyske skinner
25 år med IC 3 togsæt på tyske skinner

Tidligere værkmester på IC 3 værkstedet i Aarhus Hans Werner Hansen fortæller i denne artikel om indsættelsen af IC 3 togsæt som EuroCity tog mellem København H til Hamburg Hbf ved køreplanskiftet den 23. maj 1993. Læs også om den olympiske flammes tur i IC 3.

Læs mere

Jernbanebøger

Ib Spang Olsens bedste

Ib Spang Olsens bedste. Pris 220 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak