Rindum mergelleje

af Bent Hansen, søndag 14. april, 2019, 11:02 (72 dage siden) @ T. Rithmester

Hej igen.

Intet resultat foreløbig af anstrengelserne. Intet passer sammen.

Sporvidde 600 til max 785 mm.

Det er kassevognene, der vælter de allerede foreslåede muligheder for bestemmelse. Firmaerne brugte tipvogne!

Er vi i nærheden af Ringkøbing, kunne det være udtørring af Stadil og Veststadil fjorde. Her har jeg intet. At ingen lokomotiver er registreret her, behøver ikke at betyde, at de ikke har været der?

Vi kunne tage lidt længere væk fra Ringkøbing til en tysk mergelentreprenør vest for Esbjerg. Her passer flere ting, men vandet er for meget til en mergelgrav. Jeg holder stadig på, at der læsses overjord af til en dæmning/dige. Digekronen ser dog rigelig bred ud?

Indtil videre giver jeg op. Men....

Har du noget på Stadil og Veststadil fjordes udtørringer, så må du godt betænke Industribanesagens Oplysningsråd. Min mailadresse må fremgå af indlægget her.

Eller vil jeg tilbyde den eventuelle køber, at han skanner postkortet i en acceptabel opløsning, så jeg kan se lokomotivet.
Så skal jeg se, hvad jeg kan gøre ad den vej.

Også fotografens navn må fremgå af en bedre skanning. Med dette kan vi måske finde hans data, og ad den vej indkredse tidspunktet?

Sidste gang, jeg tilbød noget lignende, hørte jeg intet fra køberen, men da havde jeg billedet i forvejen, så det gjorde ikke så meget for Industribanesagen.

Med venlig hilsen

BH.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen