Et sidespor, men hvor, lidt forklaring

af Niels-Erik Hansen, Roskilde, 22/4 2019, 17:53 (1825 dage siden) @ Steffen Dresler

Det 3. hint lå i, at hele området blev ryddet af hærens ingeniørtropper med store Bulldozere, da forsvaret forlod stedet. Det meste blev bulldozed ned for at undgå en gentagelse af besættelsen af Bådsmandsstrædes kaserne på Christianshavn, der endte med eksperimentet Christiania.


Det var måske derfor, at jeg sammen med dele af mit kompagni fra Telegrafregimentet fra Høvelte Kasserne i 1973/1974, måske i en weekend, blev sendt til bevogtning af stedet. - Jeg husker det sådan, at kommandoen til at beordre os af sted var ret oprevet! - Men jeg husker ikke, at bevogtningen af stedet var særlig omstændig. - Det er en af de ting, man helt havde glemt, som så pludselig på grund af et hint, dukker op i ens hukommelse. - Vejret var godt, og maden kan jeg ikke huske.

Fra "meget gammel tid" var det sådan, at var man ansat ved postvæsnet eller jernbanen, kunne hæren godt bruge en ved et af telegrafregimenterne. - Det var vel fordi det "at morse", var meget brugt de to steder. - Jeg lærte først at morse, da jeg kom til "telegrafen", men efter mere end 48 år hos den sidstnævnte etat, nyder jeg stadig at gå på arbejde.

- Hintet kom fra min "læremester" i firmaet! https://www.jernbanen.dk/forum2/index.php?mode=thread&id=46794


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak