Hvor er vi

af Erik V. Pedersen ⌂ @, Ballerup, søndag 28. april, 2019, 01:08 (177 dage siden) @ Claus E. Hansen

Har en teori om at fiskesnøre af den tyndeste slags, vil kunne gå ud fra at være tråd til både banehegn og telegrafpæle i H0. Men ved ikke om teorien kan holde i praksis.

Hvis det lykkedes, kan det komme til at se brandgodt ud.

Auhagen laver i øvrigt telegrafpæle der rammer den danske type rigtig godt. I grunden mærkeligt at der ikke er nogen der laver hegnspæle der kan bruges som banehegn.

Mvh
Claus

.
------------------
.

Hvem har ikke tænkt på fiskesnører, de er tynde og meget lige/rette, hvis de kommer "lige fra rullen". Desværre er de sandsynligvis også alt for lette. OK, -- de kan strammes, men så kan man også bruge alle de andre.

Skal det se ordentligt ud, skal de hænge med et passende nedhæng, og det ville jeg da gerne se en prøve på -- så det ikke kun er teori.

Hegnspæle er der ingen fornuftig grund til at udelade - de kan sagtens være stramme. Telefon- og telegrafpæle uden tråde. Så hellere helt undvære. Andet må nærmest være "historieforfalskning".

Erik V.
www.evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Fra Vestbanen til Arriva
Fra Vestbanen til Arriva
Pris 270,- kr.
 Læs mere 

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Faxe Jernbane - FJ
Faxe Jernbane - FJ
Danmarks første privatbane var den smalsporede Faxe Jernbane fra Faxe Kalkbrud til ladepladsen ved stranden, der åbnede i 1864. Banen var i drift helt frem til 1982, hvor lastbilerne overtog transporterne. Her er historien om Faxe Jernbane med fokus på det rullende materiel.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen