Kan det være Dalgas Boulevard på Frederiksberg?

af Steffen Dresler @, søndag 02. juni, 2019, 16:12 (134 dage siden)

God eftermiddag til alle

Jeg ledte (leder stadig) efter billeder vedr. Københavns 2. banegårds bygninger, overkørsler, bomanlæg, værksteder m.v. Jeg fandt dette billede på internettet, vistnok på Elvis Ungstrøms sider om Københavnerbilleder mv.:
https://www.flickr.com/photos/152659513@N05/albums/with/72157686186277293
Men hvor kan jeg ikke huske, der er jo i hundredvis og uden mange andre angivelser. Men som billedtekst har jeg skrevet:
”Dalgas Boulevard, Frederiksberg, sidste jernbaneoverskæring”.
[image]

Men jo mere jeg ser på billedet jo mere kommer jeg i tvivl, men jeg kan jo tage fejl. Hvis billedet angiveligt er fra Dalgas Boulevard skal det så være Frederiksberg-Vanløse delen, i dag hvor Metro-stationen Lindevang ligger.
Men jeg kan ikke få bebyggelsen til at passe, et industrispor, dobbeltsporet og bebyggelsen. Sidst har jeg aldrig set denne form for bomanlæg i Danmark med disse ”motorhuse” malet med striber.
Kunne det være NKT?????
Er der nogen der kan hjælpe, det vigtigste er at slå fast om det er Dalgas Boulevard. Hvis ikke er det faktisk ligemeget, med mindre det ER i Danmark.
Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen