Avatar

Ukendt lokomotiv ukendt sted ukendt årstal

af Morten Flindt Larsen, København K, lørdag 08. juni, 2019, 15:50 (136 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Padborg. Så må det være muligt at stadfæste billedet helt præcist ud fra hustaget over tipvognene kombineret med husgavlen tv. for godsvognen.

... hvilket hermed er forsøgt.

Huset lige tv. for godvognen passer på en prik med det med gul cirkel nedenfor markerede hus på Haraldsdalsvej 2A, som har halvvalmet tag med meget små "valm" i enderne og kviste til begge sider. Den blå streg viser det tidligere vejforløb over banen, som var afbrudt af sporet også før 1920. Ved udvidelsen af stationen blev sporet i sydenden hævet og udvidet i bredden for at skaffe plads til flere spor. På fotoet er man øjensynligt i gang med at anlægge den fremtidige, højere banedæmning. Huset nærmest fotografen ligger således, at det kan være blevet eksproprieret og nedrevet ved udvidelsen af sporarealet i bredden og bygningen af den hævede banedæmning. Jeg har markeret med en stjerne, hvor jeg mener at huset kan have ligget.

[image]

Og Haraldsdalsvej 2A, en tidligere tjenestebolig opført i tysk tid.
[image]

[image]

--
Med vanlig venlig hilsen
אתה אדם סקרן, הא

En pessimist ser en mørk tunnel.
En optimist ser lyset for enden af tunnelen.
En realist ser et godstog.
En lokomotivfører ser tre idioter, der står midt i sporet og stirrer tomt frem for sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen