Nordfynske Jernbane (NFJ), 1965-1966, 2 fotos

af Claus E. Hansen @, torsdag 11. juli, 2019, 13:33 (96 dage siden)
redigeret af Claus E. Hansen, torsdag 11. juli, 2019, 13:50

Som tidligere nævnt, havde jeg den store fornøjelse at lære Arne Kirkeby at kende, en af de absolut førende jernbanefotografer fra den "gyldne" epoke III. Derfor kom der også lejlighed til at få bygget en billedesamling op med nogen af hans jernbanefotos, og vover forsøget med at vise et par stykker fra NFJ her. Ved at det vil have været helt i AK´s ånd at vise hans fotos i netop et forum som her. Men kommer der protester mod det, må Webmaster evt. gå ind og fjerne dem igen, da det vil være helt uden for min rækkevidde. Bliver det en succes, er der åbnet op for en lang række fotos fra epoke III, ellers finder jeg bare nogen andre jernbanefotos frem fra arkivet fra perioden.

Mvh

Claus

[image]
NFJ Sm 6 + Sp 3 + Sb 1 i Knappendrup 1966, AK. NFJ havde som bekendt en meget intensiv persontrafik helt frem til nedlæggelsen i marts 1966, og derfor blev der satset stort på daværende skinnebusser af Scandiatypen (begge typer fremstillet i H0 af både Epoke Modeller og Heljan).

[image]
NFJ Mv 10 + Ns Gbs + 4 DSB HJ + ZB med godstog der er samlet op undervejs fra Bogense og ind til Odense. Foto er taget mellem Næsby og Snapind i 1966, AK. NFJ havde i den sidste periode to Frichs firkanter i drift (typen er lavet i H0 af Freja Modeller, godsvognene er lavet i H0 af både Heljan og Hobbytrade/F 2010).

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen