Nogle ledvogne fra KS 1972

af Erik V. Pedersen ⌂ @, Ballerup, mandag 22. juli, 2019, 01:15 (426 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Aktivitet ved sløjfen Øresundsvej april 1972.
[image]
KS 569 og 1516.
(...)

Det kan jeg godt huske. Jeg gik fra 1967 i skole bag stakittet tv. (nederste) og fulgte i frikvartererne levende med i, hvad der foregik henne på skinnerne. Og lige pludselig var det hele bare slut. :-(

.
-------------------
.

. . . bag "ham" med sporskiftestangen, kunne man blive konfirmeret og på den anden side af 569 / sporene, henne på hjørnet, havde "Slikmutter" forretning.

Også inde til højre, bag hækken på et par af billederne, var der en stor græsplæne, der om vinteren -med udsigt til frost- blev oversprøjtet med vand til skøjtebane. Lidt længere inde lå det flotte gamle vandtårn (Københavns Vandforsyning), næsten magen til vandtårnet i Glostrup.
[image]
Det blev bortsprængt allerede i 1960´erne - gad vide hvorfor ???

Nå, --var det ikke blevet det dengang, var det nok blevet det, da man skulle bygge Københavns Metro, der nu har stationen "Lergravsparken" beliggende lige under græsplænen, og spor videre ud mod Kastrup Lufthavn.

Vi var så nogle, der måtte "nøjes med" at gå i skole i Østrigsgades Skole, ca. 5-600 meter længere inde mod byen.
[image]

Ak, ja, det var dengang.

Erik V.
www.evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen