Sporvogne i udlandet - Berlin/Strausberg (+5 fotos mere)

af Ole Gold ⌂ @, mandag 05. august, 2019, 08:28 (71 dage siden) @ Niels Munch

F.eks. havde Strausberger Eisenbahn, da den var jernbane, en pæn godstrafik, som blev afviklet med 2 el-lokomotiver (EL4 14 og 15), som nu findes ved museumsbanen Buckower Kleinbahn:

I fortsættelse af Niels' indlæg kommer her lidt flere billeder fra Strausberger Eisenbahn optaget i august 1993. Der var stadig - efter min opfattelse - en "altmodisch" stemning. Selv om sporvogne ikke er min hovedinteresse, syntes jeg alligevel der dengang skulle skydes et par billeder af. Og heldigvis for det. Jeg vil overlade til andre at kommentere på vogntyper og andre "teknikaliteter".

Med venlig hilsen
Ole Gold

[image] Strausberg By med "Trabbi". August 1993. Foto Ole Gold

[image] Logo på vognside. August 1993. Foto Ole Gold

[image] Billetsalg på Strausberg Kleinbahnhof. Man aner en "Beamter" bag hullet i glasruden. Gad vide hvad han har tænkt. August 1993. Foto Ole Gold

[image] El-loko nr. 15. August 1993. Foto Ole Gold

[image] Fra Strausberg Kleinbahnhof. August 1993. Foto Ole Gold


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

De danske Sukkerfabrikker
De danske Sukkerfabrikker
Aktieselskabet De danske Sukkerfabrikker (DdS) blev grundlagt i 1872 af finansmanden etatsråd C. F. Tietgen og blev snart en af Danmarks største virksomheder. Ved at bygge nye og opkøbe eksisterende sukkerfabrikker, fik DdS næsten monopol på sukkerproduktion.
 Læs artiklen 
ContecRail
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen