DSB litra MO 1846 før og nu

af Steffen Dresler @, søndag 11. august, 2019, 11:02 (339 dage siden)

God formiddag

Et lille før og nu øjeblik af DSB litra MO 1846 i.f.m. en lille ”prøvetur” med belastning (frivillige MA fra museet):-) .

Motorvognen har gennemgået en kontrol og justering af det elektriske vedr. styringen af de to motorer og den trækker nu som da den var driftsmaskine igen. En lille morsom detalje var kontrolpanelet for justeringen, der var det originale fra ”dengang”. Bagvæggen ind til rejsegodsrummet var aftaget og kontrolpanelet monteret. Heldigvis er kontrolpanelet bevaret hos dem, der har brug for det!

[image]

Det øverste billede er fotograferet i.f.m. i den sidste periode på Lille Nord med litra MO før Y-togenes ankomst på Hillerød station den 27. MAJ 1981 kl. 1012.

Det nederste billede er fotograferet på Tommerup station igår den 10. AUG omkring kl. 1630-1700. Dejligt med så dygtige frivillige til at holde museets ting kørende, stor ros!!

[image]

Med venlig hilsen og fortsat god søndag

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen