OT: Personførende rangertræk Grove Sidespor?

af Niels Munch @, søndag 11. august, 2019, 15:23 (11 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen

Når vi nu er ved emnet: Kan der fremtrylles særtogsanmeldelser, der omhandler personførende rangertræk på Grove Sidespor mellem Gedhus og Karup?


Kære Thomas,

Det kan ikke udelukkes, at det er forekommet. Det skete dog ikke i f.m. rekrutternes orlovstog. Sporet endte i FSN KAR forsyningsområde, der lå langt fra FLV RKS eskadrillebygninger i Gedhus-området. Det var derfor nemmere at marchere rekrutterne til/fra Gedhus trb. gennem en låge i hegnet tæt ved Georgs bunker.

Før NATO pipelinens tilkomst rangerede flyvestationens PM-traktor med tankvogne med flybrændstof samt i øvrigt og lejlighedsvis med vognladningsgods til forsyningsdepotet.

Men helt usandsynligt er det nok ikke; og nu tænker jeg f.eks. på HJVs IC3-særtog på Nymindegabsporet.


Bedste hilsener
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB plakat 1937

DSB plakat 1937
DSB plakat 1937 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Gastoget
Gastoget
Under 2. Verdenskrig kørte flere motorvogne og -lokomotiver fra både DSB og privatbanerne på naturgas. Denne artikel om DSBs forsøg med naturgasdrift stammer fra Vingehjulet nr. 2/1946 og er skrevet af Trafikassistent K. F. Fauerschou, Struer.


 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen