MY og rilleudstødning 1109 (+1 foto)

af Oversmeden, lørdag 07. september, 2019, 22:50 (132 dage siden) @ Peter H

NSB di3.610 fik undervejs også lyddæmper og rilleudstødning,- visuelt set af samme type som de tre My; 1116, 1109 og 1123.

Typerne i 1116 og 1109 var ikke ens.
1123 er jeg noget usikker på, men antager at den har været ret lig 1109s.

At NSB har fået ombygget en maskine er ikke voldsomt overraskende.
Frederiksen var konsulent for Nohab (ikke DSB), hvorfor tegninger etc. naturligt tilhører Nohab.
At Nohab og NSB har fundet på, at ombygge en maskine kræver blot, at en af parterne nævnte forsøgene hos DSB og så kunne snakken gå derfra.

På de møderne mellem de øvrige licensbyggere (associates) i Europa, der nævnes lyddæmpning og støjbekæmpelse ikke i mødereferaterne.
Det er langt mere fokuseret på vurdering og fordeling af markeder. Dét er underholdende læsning....som næppe egner sig til dette forum. Dels er det lidt vel langt fra trådens emne, dels er der ikke noget dansk i det (om end jeg har noteret at det ikke nødvendigvis er en hindring).


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Indsend billeder
Sønderjyske jernbaneminder
Sønderjyske jernbaneminder
Uwe Hänel fortæller her om sin barndom i Sønderjylland i 1940erne og sin interesse for jernbaner. Hukommelsen fejler ikke noget, når Uwe fortæller om de forskellige lokomotivtyper, tog gennem Jernbanegade i Sønderborg, gasværket osv.
 Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen