MY og rilleudstødning 1109 (+1 foto)

af Oversmeden, 7/9 2019, 22:50 (1665 dage siden) @ Peter H

NSB di3.610 fik undervejs også lyddæmper og rilleudstødning,- visuelt set af samme type som de tre My; 1116, 1109 og 1123.

Typerne i 1116 og 1109 var ikke ens.
1123 er jeg noget usikker på, men antager at den har været ret lig 1109s.

At NSB har fået ombygget en maskine er ikke voldsomt overraskende.
Frederiksen var konsulent for Nohab (ikke DSB), hvorfor tegninger etc. naturligt tilhører Nohab.
At Nohab og NSB har fundet på, at ombygge en maskine kræver blot, at en af parterne nævnte forsøgene hos DSB og så kunne snakken gå derfra.

På de møderne mellem de øvrige licensbyggere (associates) i Europa, der nævnes lyddæmpning og støjbekæmpelse ikke i mødereferaterne.
Det er langt mere fokuseret på vurdering og fordeling af markeder. Dét er underholdende læsning....som næppe egner sig til dette forum. Dels er det lidt vel langt fra trådens emne, dels er der ikke noget dansk i det (om end jeg har noteret at det ikke nødvendigvis er en hindring).


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak