Avatar

DSB perroncarre, AEG hhv TITAN

af Morten Flindt Larsen, København K, fredag 27. september, 2019, 10:59 (397 dage siden) @ Michael Deichmann

[image]

Interessant - med nummerplader. Det havde P&T's perrontraktorer også, da de også ofte skulle køre på offentlig vej. Mit eksemplar har nummerpladebeslag og endda to efterladte nummerpladebolte.
Der er dette billede af belaget i den tråd du selv henviste til:
[image]
Mig bekendt havde DSB's det ikke, selv om der sikkert er kørt til købmanden efter øl og sådan..... :-) Og det gælder både de elektriske og benzinmotoriserede. De kørte "på egen grund" selv om jeg faktisk tror Færdselsloven også gælder på DSB områder hvor der er offentlig adgang så som peroner med tilkørselsmuligheder som i f.eks. Hillerød.

Hejsa,

Det med nummerpladerne er et spørgsmål om betaling af registreringsafgifter eller ej. I lufthavnen i Kastrup har fx SAS altid haft masser af biler, busser og traktorer uden plader kørende inde på området, som ikke måtte køre på offentlig vej. Færdselsloven gælder desuagtet. Det samme galdt vistnok også i Københavns Frihavn for KFA's busser, omend jeg ikke er helt sikker.

--
Med vanlig venlig hilsen
אתה אדם סקרן, הא

En pessimist ser en mørk tunnel.
En optimist ser lyset for enden af tunnelen.
En realist ser et godstog.
En lokomotivfører ser tre idioter, der står midt i sporet og stirrer tomt frem for sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Indsend billeder
DSB E988 1
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen