Ældre signaler ved Grøndal.

af Erik V. Pedersen ⌂ @, Ballerup, søndag 29. september, 2019, 22:07 (388 dage siden) @ Steffen Dresler

God fornøjelse!

Ville selv have været derinde, men opdagede at man første kunne køre EFETER 1530-1600 og at der nok ville være fuldt pres på de første par timer uden mulighed for dette eller hint.
Så det bliver tirsdag jeg tager en tur rundt på MC

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: HVIS der skal være et lille surt opstød, KUNNE man da have ønsket åbning/kørsel væsentligt tidligere så også "flowet" kunne have være fordelt jævnt over dagen:-( .

.
---------------------------
.

Ja, -- den ene dag i vel næsten århunderet, eller i det mindste årtiet, kunne man vel godt have vækket dronningen et par timer tidligere -- så kunne vi andre også have nået at se indvielsen i dagslys. Det blev ikke bedre af, at det blev regn på vejen ind til arrangementet.

--------

Nå, --med nogle ændringer i mit eget "program" lykkedes det da at se nogle af festlighederne. Til gengæld kom jeg ikke ud af stationerne, som ellers planlagt. Havde man først stået i kø 15-20 minutter for overhovedet at komme ned på perronen og med toget, så blev man indenfor hegnet. Resten må komme en anden dag, når "trykket" er gået af ballonen.

Nu til "Dagens indlæg" på hjemmesiden.

Erik V.
http://evp.dk/index.php?page=juli---xxx-2019-3

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen