Avatar

Stop!

af Morten Flindt Larsen, København K, mandag 11. november, 2019, 22:28 (277 dage siden) @ Lars Henning Jensen

Kære alle

Jeg må så med stolthed, på grund af ovenstående citater fra mindst to ”anti kilde/note skribenter” meddele, at jeg er en usikker skribent, der enten kun kan afskrive eller mangler den nødvendige forståelsesramme for at kunne udlede en sammenhæng.

Så er man advaret hvis man skulle få fat – af vanvare – i noget jeg er ophavsmand til eller en del af:-) . Og så er jeg begyndt at anvende et noteværk ikke for at genere læserne, men for at andre eventuelt kan få glæde af disse, hvis man selv ønsker at fordybe sig mere.

I øvrigt er jeg ikke bange for at svare folk på deres spørgsmål rimeligt stillet her på siderne, hvis det er muligt. Det er for nemt bare at henvise til et bibliotek eller forhandler. Kunne få den tanke at man er bange for at miste bibliotekspenge?;-) ;-)

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Stop-stop! Sådan en tone og sådan et indlæg hører ikke hjemme i dette venskabelige, kollegiale og ædle forum - uanset hvor fornærmet (tøse- eller berettiget …) man måtte være. Jeg må på det bestemteste henvise til "det muntre køkken" i det almene naboforum eller til Drehscheibe Online (hvis det skal gå virkelig hårdt til).

På forhånd tak!

/LH

Hejsa,

Det er en TOTAL misforståelse, at noteapparatet kun er opfundet for, at man kan genere sine læsere (hvor ædelt et formål dette end måtte være) eller smykke sig med (pseudo-)akademiske fjer - eller det modsatte. Personligt er jeg begyndt at arbejde med elektronisk noteapparat for at hjælpe MIG SELV (som er den, det altid primært drejer sig om) med at holde styr på meget store mængder kilder, hvilket hurtigt viste sig at være en BETYDELIG lettelse i mit arbejde. Det er lækkert, at man til hver en tid kan gå tilbage og se, hvorfra en given oplysning stammer, især når manuskriptet er større end 3-400 sider. Noteapparatet giver simpelthen én et godt overblik i skriveprocessen. Så kan man lade det være op til udgiveren, om hen synes, at det er værd også at trykke noteapparatet. Dette tror jeg mellem år og dag snildt kan have været tilfældet med højt estimerede forskeres værker, som kun de færrested ved, hvorvidt der er anvendt noteapparat til eller ej; det fremgår jo ikke af den trykte bog, hvis den ikke indeholder noter, og så havde forfatterne i øvrigt ofte et solidt navn at falde tilbage på.

--
Med vanlig venlig hilsen
אתה אדם סקרן, הא

En pessimist ser en mørk tunnel.
En optimist ser lyset for enden af tunnelen.
En realist ser et godstog.
En lokomotivfører ser tre idioter, der står midt i sporet og stirrer tomt frem for sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Jernbanebøger

På sporet af 2013
På sporet af 2013
Pris 170,- kr.
 Læs mere 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen