Julekalenderen 2019 - 2. december - GÆTTET!

af Niels, Aarhus, 2/12 2019, 12:48 (1605 dage siden) @ Jan Bertelsen


Faktisk er jeg selv lidt nysgerrig mht. til stationen og banen der går forbi. Prøvede at blive klogere sidste år, men kom ikke rigtigt nogen vegne (det meste jeg fandt var på italiensk).

Jeg blev da også lidt nysgerrig - og efter lidt søgen ved hjælp af Google og Google oversæt fandt jeg et indlæg i avisen La Reppublica fra d. 26. sept. 2013 omhandlende strækningen Palermo - Trapani, som er afbrudt ved byen Alcamo, hvorfra den indtil 27. feb. 2013 gik direkte mod Trapani via Segesta. Nu skal man en køre med bus Alcamo - Trapani uden stop i Segesta, eller tage toget en stor omvej sydpå via Castelvetrano.

Indlægget starter således i Googles oversættelse:
"At tage fra Palermo til Trapani med tog er næsten umuligt. Fra 27. februar blev sektionen afbrudt i Alcamo på grund af en strukturel sammenbrud af linjen. Trenitalia har organiseret et erstatningsbussystem: når du kommer til Alcamo, går du af toget og kører på bussen, der kører til Trapani, uden at stoppe, som toget foretog i mellemstationer, inklusive det arkæologiske sted i Segesta." Resten må I selv hakke jer igennem ved at følge linket ovenfor til La Reppublica ;-)

Venlige hilsner

Niels H.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak