Julekalenderen 2019 - 2. december - GÆTTET!

af Niels @, Aarhus, mandag 02. december, 2019, 12:57 (328 dage siden) @ Niels

Her er lidt mere Google Translate - desværre udateret - omkring jernbanelinjerne i den nordvestlige del af Sicilien. Der var også et kort, hvilket måske kan lette forståelsen af Googlevrøvlet.
[image]

Nedenstående tekst er hentet her.

"Linjen, der administreres af RFI, forbinder Palermo med Trapani gennem to ruter: den fortsætter så langt som til Alcamo i fællesskab, hvor to linjer forgrener sig, den ene fortsætter til Trapani via Calatafimi, i alt 125,17 km, mens den anden fortsætter i en sydlig retning , mod kysten, passerer gennem Castelvetrano, Mazara del Vallo, Marsala og klatrer til sidst mod Trapani (194,17 km).
Ruten er hovedsageligt enkelt spor, bortset fra den meget korte del, der går fra Carini til Pirainetto, for nylig fordoblet for at favorisere jernforbindelserne i byen Palermo med Falcone-Borsellino lufthavnen beliggende i Punta Raisi.
Det er også en ikke-elektrificeret linje bortset fra strækningen fra Palermo til Cinisi (32 km).
Linjen bruges i øjeblikket hovedsageligt til pendlertransport, især i delene Palermo - Alcamo og Castelvetrano - Trapani. Togene, der kører direkte ad Trapani - Alcamo, kører undertiden halvtomt i afsnittet ud over Alcamo-gren, da de, der skal rejse fra Trapani til Palermo, bruger vejtransport, der har en meget kortere rejsetid.
Endelig ser godstransporten transit af et par tog, som ikke er helt ubrugte; det sker ofte, at godstog i drift har flere vogne i sammensætning. Især er der et par varer mellem Cannizzaro (nær Catania) og Alcamo Diramazione, der løber langs linjen Catania - Palermo og stopper i lang tid i Palermo Brancaccio. I Alcamo var Diramazione og Mazara del Vallo bosiddende i sammensætningen af ​​tankbiler til transport af propan og metangas. Et bidrag til trafikken ydes af vinkampagnen, hvor der blev foretaget tunge tog (til mulighederne for diesellokomotiver) sammensat af franske tankbiler til transport af vin eller must.
"

Vh.

Niels H

--
Niels


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen