Julekalenderen 2019 - 2. december - GÆTTET!

af Lars Henning Jensen, mandag 02. december, 2019, 19:28 (327 dage siden) @ Niels Munch

[image]La stazione di Segesta Tempio.


Spændende gætter, L.H.

Mon ikke rutebilen og hyrevognene vil bringe de rejsende ud til de arkæologiske seværdigheder, som du antydede ligger i nabolaget?

Med dette billede, der blandt andre pryder restauranten, blev tråden "historisk". Og mon ikke vi senere hører mere om, hvorfor banen ikke p.t. er i drift o.s.v.?


M.v.h.
Niels


Uha, man bliver ganske forpustet over al denne begejstring, der stråler ud fra de mange engagerede indlæg.
Men er det da ikke bare fantastisk, hvad kan lære ved at følge dette forum?

Mht. station og bane er der vist sagt, skrevet og formidlet stort set alt, hvad der umiddelbart kan hives ud af bl.a. Wikipedia, så jeg har ikke noget af interesse at tilføje - jeg har trods alt heller ikke selv været der.

De arkæologiske seværdigheder er disse , og mon ikke deres tilstedeværelse har inspireret il Duce, der jo var stærkt tiltrukket af antikkens Rom, og hans nærmeste til at lade en så pompøs stationsbygning opføre på dette i øvrigt øde sted som en slags moderne pendant?

[image]
(endnu et af fru Larsens billeder).

Og så til sidst vikingerne, som jeg - inspireret af Niels - greb til i forsvaret for netop dagens kalenderopgave, jo de har selvfølgelig også været her. Scroll ned til ca. midt på siden.

Således er nu også den 2. december ved at lakke mod enden - vi glæder os til morgendagens opgave og til alle de spændende, sjove, informative og hyggelige indlæg, den må bringe med sig.

God aften til alle!

Mh
LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen