Avatar

Vedr. vogterhuse og andet byggeri

af Morten Flindt Larsen, København K, tirsdag 03. december, 2019, 04:56 (330 dage siden) @ michael julsrud

Hej alle

Kan anbefale denne side Weblager

Der kan man søge på byggesager.

Eksempelvis søgte jeg på adressen på Nørresundby station, og der kom en del frem om byggesager på mange vogterhuse, med tegninger og oversigtsplaner.

Da jeg så ville søge på DSB´s remise i Aalborg kunne jeg ikke finde noget, for den havde ikke en adresse.

Men inde på weblager kan man også søge via matrikelnummer, og via det kom jeg frem til alle byggesager omkring alt DSB har/havde i Aalborg.

Man skal søge på "Aalborg Bygrunde i første felt, og så matrikelnr. 1410b i andet felt, så kommer der 268 byggesager frem.

Hejsa,

Jernbanernes bygninger er som udgangspunkt umatrikulerede og får derfor normalt først tildelt et matrikelnummer, når de bliver solgt fra til private. Byggesagerne er derfor principielt først fra overgangen til privat ejerskab og senere, selv om der naturligvis kan være ældre dokumenter i sagerne, som de nye ejere har overtaget ved købet af bygningen. Det er derfor kun bygningernes nyeste historie, man kan påregne at finde noget om i sagerne.

--
Med vanlig venlig hilsen
אתה אדם סקרן, הא

En pessimist ser en mørk tunnel.
En optimist ser lyset for enden af tunnelen.
En realist ser et godstog.
En lokomotivfører ser tre idioter, der står midt i sporet og stirrer tomt frem for sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud
DB Cargo
3 flyttefirma tilbud
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen