Hemmelige sovjetiske kort over danske jernbaner

af Steffen Dresler @, lørdag 04. januar, 2020, 11:44 (333 dage siden) @ Niels Munch

Go´ formiddag

Men NM, det er jo kun udstederen der enten må ned- eller afklassificere dokumenter/emner og lige hér står vi jo så i den situation, hvor det nok er umuligt at spørge og få udstedende myndighed til at afklassificere kortene.
Men man kan jo svinge omkring Christianiagade og spørge aftagerne, hér den stedlige FSB resident, om det er iorden;-)

I øvrigt er det vel ikke NJ der skal gøre opmærksomt på, hvilke omkostninger der er forbundet med at erhverve sig et kort/sæt i sin første meddelelse. Dette gøres når man som bedt om, retter en seriøs henvendelse og ikke bare skriver:

”Hvis du vil stille dem til rådighed for Arkivet for Jernbaner / rundremisen-arkiv.dk så vil vi gerne have dem gemt i arkivet. Det vil gøre det muligt for alle historie-interesserede at forske i den del af den danske jernbane historie. ”

Det tyder på at man overhovedet ikke ved hvad det drejer sig om, det er jo fysiske store kortblade og ikke en tilfældig nedfotograferet fil. Og en lille detalje, man skal jo kunne LÆSE og FORSTÅ og muligvis også have en taktisk forståelse, for at få den mindste glæde af et sådanne kort.

Med venlig hilsen
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
BLDX A/S
Knutzens personvogne
Knutzens personvogne
Lars Christensen har skrevet et fyldigt forord til en artikel om DSBs personvogne skrevet af daværende generaldirektør for DSB Peter Knutzen og bragt i Vingehjulet nr. 1/1943. Artiklen er forsynet med billeder fra Jernbanen.dk´s arkiv. Læs artiklen 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen