Skjern - Videbæk banen

af UTJ, torsdag 13. februar, 2020, 09:46 (289 dage siden) @ Peter W

Ja, det er bare ærgerligt, at Heljan i sin tid - som mange af deres andre gode modelhuse, er i 1.100 og ikke 1.87.
Men, det kunne være fedt, hvis Heljan lavede modellen i korrekt 1:87

Videbæk stationsbygning bliver rigtig stor i 1:87. Jeg har i min samling der findes på jernbanekilder.dk inkluderet tegning af stationsbygningen og remisen, der lå ganske langt nord for stationsbygningen. Selve stationsområdet var stort og bygget efter de normer man byggede statsbaner efter fra omkring 1915 og frem. Videbækbanen var projekteret med mulighed for senere dobbeltsporsanlæg.

--
ئۇلغىك


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense
Sukkerkogeriet Odense åbnede i december 1873 som en af de første sukkerfabrikker i Danmark. Sydfynske Jernbaneselskab forestod i starten driften på fabrikken indtil man selv begyndte at indkøbe brugte lokomotiver. Her er historien om Odense Sukkerfabrik.
 Læs artiklen 
Med P 917 over Sjælland
Med P 917 over Sjælland
Lars B. Christensen har igen været i avisarkivet og har fundet denne levende beretning i Dagens Nyheder en søndag i 1935. I artiklen beskriver journalisten, hvilken oplevelse det var, at køre med på maskinen fra København til Korsør.


 Læs artiklen 
DSB D802
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen