Diesel-Weißwurst in Dänemark (6 fotos)

af Steffen Dresler, 23/2 2020, 12:42 (1496 dage siden) @ nk

Som i alle tog eller togsæt var der nogle minusser, men til at leve med og absolut ikke graverende eller på anden måde generende. Kun lidt irriterende hvor det skete. Allerede belyst med et par sæder med uheldig placering og noget motorstøj på 1. klasse.

Men når dette så er sagt, har jeg HVER GANG jeg benyttede toget til Berlin (DSB rejsebureau ville hellere have jeg fløj) nydt turen, især efter Hamburg og til Berlin, hvor togsættet endelig kunne få lov til at strække ud, 200 km+.

Jeg har sandt for dyden ALDRIG forstået hvorfor et EC tog skulle kørere som RE-tog hele vejen fra Kh og til Hamburg. For mig misforstået hensyn til lokaltrafikken på bekostning af de længere rejser især tidsmæssigt. Men det er jo historie nu.

Skal man med toget savner jeg disse togsæt. Tak for billederne/minderne.

[image]
Rygepause i Hamburg på den på perronen markerede rygefirkant i 2008:-) .


Med venlig hilsen
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak