Horsens Vestbaner - identifikation

af Erik V. Pedersen ⌂ @, Ballerup, mandag 23. marts, 2020, 19:05 (249 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Hejsa,

Jeg savner oplysninger på nedenstående fotos fra Horsens Vestbaner i Danmarks Jernbanemuseums samling.

[image] #1. DJK-udflugt 14. jan. 1962. Fotograf: W.E. Dancker-Jensen. HVOR ER BILLEDET TAGET?

[image] #2. Udrangerede damplokomotiver i Horsens på vej til ophugning hos fa. H.I. Hansen i Odense. HVEM ER FOTOGRAFEN OG KENDES DATO?

[image] #3. Må være i Horsens. ER DET DJK-UDFLUGTEN 14. JAN. 1962? HVEM ER FOTOGRAFEN?

[image] #4. DJK-udflugt 14. jan. 1962. HVEM ER FOTOGRAFEN OG HOR ER BILLEDET TAGET?

Kan nogen hjælpe?

.
-----------------
.

Jeg skrev et mindre indlæg tidligere på dagen, --men . . . Da jeg ville se. om der var kommentarer ! ! ! ??? Intet indlæg på siden !

På den igen.

Det er ganske sikkert den pågældende særtogstur, 14. januar 1962.

Turen gik over strlkningen Horsens-Rask Mølle-Thyregod-Brande-Ejstrupholm-Rask Mølle-Horsens, og er omtalt i "JERNBANE-BLADET" ("Det røde jernbaneblad" [omslagets farve]) 19. årg. nr. 4, april 1962, over tre sider -- den ene side med sporplaner af S.A. Guldvang.

Særtoget kørte på strækningen Horsens-Thyregod med rejsegodsvognen som første af de fire vogne. I Thyregod vendtes maskinen på drejeskiven og kobledes herefter til personvognene i modsatte ende.
Toget fortsatte således til Brande, hvor der var frokost på restauranten. Jeg havde ikke råd til den slags, så jeg måtte forlyste mig med at tage nogle billeder på arealet udenfor.

Efter frokost fortsatte turen -som nævnt- med personvognene først i toget. Billederne 1 og 4 (strækningsfotografierne) må således være fra denne del af strækningen.

Den største del af mine fotos er lagt på mine hj.sider:

http://evp.dk/index.php?page=horsens-vestbaner-hv (begrænset indhold) samt under diverse "emne-sider". Søg evt. i søgefunktionen efter stationsnavne eller "emner". Evt. må turen efterbehandles som i strækningsrækkefølge.

Gad vide, hvormange vi er tilbage, der var med på turen den dag ! ! !

Der blev taget "1000-vis" af billeder -- hvor er de idag ???

Erik V.
http://evp.dk/index.php?page=horsens-vestbaner-hv

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen