Horsens Vestbaner. Identifikation af fotos / film.

af Erik V. Pedersen ⌂ @, Ballerup, fredag 27. marts, 2020, 10:52 (218 dage siden) @ Lars

Det er 110% sikkert den film -- vi har lige de samme standsningssteder i flere tilfælde, men har haft hver vore interesser.


Hej Erik

Du må vel stå i "kødranden" nogle steder i filmen? :-P

.
--------------
.

Hej Lars.

Tak for "tilliden". - Som det ses andetsteds i tråden, har jeg gennemset filmen (adskillige gange), og taget nogle foto-udsnit. Person billederne har jeg dog kun set på (de kommer ikke på hj.siden), men måske er jeg selv kommet med et enkelt sted.

Det ses mange steder på filmen, at begrebet "fotokultur" endnu kun er i sin spæde begyndelse, men jeg håber, at jeg ikke selv optræder på andres film. Det kan dog ske - det erkender jeg. Jernbaneentusiaster/-fotografer er jo som fluer omkring en ost i den situation.

Andetsteds nævnte Poul Adamsen, DMJK, tegnede engang en lille tegnefilm (tre billeder i SIGNALPOSTEN) over emnet:
[image]
Fotokultur. ---^
.

Måske er jeg selv kommet med "i klubben" her:
[image]
Nederste venstre hjørne, 2 cm over fotografnavnet anes to fotografer -- jfr. mit "nærbillede" af et frembrusende damploko samme sted.

Herudover kan jeg genkende nogle DMJK-medlemmer, W. Dancker-Jensen og Svend Jørgensen (allerede nævnt andet steds) + (måske) et andet DJK-medlem.

Hilsen,
Erik V.
http://evp.dk/index.php?page=horsens-vestbaner-hv (Se ved Nørre Snede-Thorlund)

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen