Bygningstegninger VLTJ

af Tørfisken, tirsdag 19. maj, 2020, 19:17 (5 dage siden) @ QpoX

Hej og tak for jeres svar

Ja det er måske en god ide at prøve at høre Midtjyske jernbaner som det hedder i dag om de har tid og mulighed for at undersøge hvad de evt ligger inde med.

Det ser ikke ud til at Lemvig kommune har en digital løsning til deres byggesagarkiv endnu, men det er da helt klart også værd at undersøge om man kan få adgang til noget af den vej.

Holstebros digitale byggesagsarkiv er heller ikke meget bevendt i den sammenhæng for alle sager er markeret med at de ikke er tilgængelig for offentligheden pga. potentielt indhold af personfølsomme oplysninger. Det er nok desværre en af de ærgelige effekter af GDPR.

Qpox: har du stadigvæk tegningen af remissen i Vemb og har du evt. mulighed for at scanne den, eller hvis du allerede har den digitalt at sende den til mig?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


E-maskinernes sidste tid på Sjælland
E-maskinernes sidste tid på Sjælland
Denne artikel af Henrik Madsen udspringer af en brevveksling vedrørende tenderen til DSB E 978, der i mange år henstod på Godsbanegården. Artiklen fortæller om de sidste E-maskine ture i 1. distrikt og lidt om Kong Frederik den IX´s begravelse.
 Læs artiklen 
3 flyttefirma tilbud
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen