En vred prins ...

af Steffen Dresler, 21/5 2020, 00:01 (1430 dage siden) @ NielsJ_Esbjerg

Kære Niels af Esbjerg

Det er da en rigtig god historie, jeg tror bare overhovedet ikke på den.

HRH Prins of Wales er uddannet i Royal Air Force (RAF) og senere i Royal Navy (RN), det sidste sted bestred han aktiv tjeneste som CH for en minestryger.
Hans landmilitære tilknytning er bl.a. som ”Æresoberst” ved The Parachute Regiment og han har gennemgået faldskærms grunduddannelse.

At han skulle have virket som transportofficer eller lignende og ansvarlig for losning af kampvogne ved en NATO eller UKMF øvelse med udgangspunkt i Esbjerg i slutningen af 1980´erne lyder fuldstændig usandsynligt. Hans militære rang i både flyvevåbnet (RAF) som i flåden (RN) i slutningen af 1980´erne var direkte oversat til dansk som Oberst. Og heller ikke i det danske forsvar eller andre hære, sender man en oberst ned på kajen for at stille nogle kampvogne eller pansrede køretøjer op på en bestemt måde, det har man folk til!! I øvrigt var det Landsdelstransportofficerens (Vestre Landkommando) personel, der havde ansvaret med losning efter den fremsendte plan og stillede forbindelsesofficerer til den udenlandske enhed.

Så hvis I har fået at vide at en Prins of Wales skulle være sur, er der nok nogen der har taget en bestemt del på jer og smilet hele vejen hen til messen bagefter;-) .

Med venlig hilsen

Steffen Dresler

NB: Tænk lige på hvilket sikkerheds apparat der skulle stilles på dette tidspunkt (bl.a. terrortruslen fra PIRA mfl.) for at sikre den engelske tronarving:-(


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Ringsted i snestorm
Ringsted i snestorm

Webmaster Tommy Nilsson var den 28. december 2001 i Ringsted midt i en snestorm. Det kom der denne fotoreportage ud af. Det lykkedes at holde kameraet nogenlunde fri for sne selv om sneen væltede ned.

Læs mere


Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak