En vred prins ...

af NielsJ_Esbjerg, Esbjerg, torsdag 21. maj, 2020, 09:05 (4 dage siden) @ Steffen Dresler

Historien er nu rigtig nok.

Hvorfor prinsen var til stede, ved jeg ikke, men han blev genkendt. Tror ikke han havde ansvaret for losning, han gik bare rundt og vigtigede sig, og blandede sig så i vortes arbejde. Om han var observatør eller lignende, aner jeg ikke. Jeg var selv til stede. Så jo, historien er god nok.

Tvivler også på at vores stationsforstander ville tage røven på os, ved at kalde os op på kontoret og give os en skideballe. Han var slet, slet ikke den type. Og som sagt, så var han blevet genkendt. Mener også at det blev omtalt i pressen efterfølgende at han havde været en del af øvelsen, dog ikke vores "sammenstød" med ham.

Vores egen prins Frederik var også soldat i Oksbøl, og han rendte altså rundt i uniform, uden livvagter, uden terrorbeskyttelse, og var som de andre. Han tog endda toget til Esbjerg og videre til Oksbøl, efter hver weekendorlov. Har set og hilst på ham adskillige gange på banegården i Esbjerg.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
3 flyttefirma tilbud

Jernbanebøger

Letbyggede Motortog Fra Uerdingen/Duewag
Letbyggede Motortog Fra Uerdingen/Duewag
Pris 360,- kr.
 Læs mere 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen