Kender nogen denne dame og hendes funktion?

af re20000, 22/6 2020, 23:29 (1403 dage siden) @ Steffen Dresler

Kære Henrik

Tak for henvisningen, ganske interessant gensyn.

Har tilladt mig at lave to klip af interesse for denne sides publikum, og så kan Nordisk Film se, at deres fjernsynsserie også kan bruges undervisningsmæssigt og ikke bare for underholdning;-) .

Bemærk at KS uniformen for kvinder har fået ny hovedbeklædning, nemlig en nok mere praktisk med hueskygge.
[image]

Og så skal der vel være bare lidt jernbane. Bemærk vingehjulet på den gule "KS bus", der i virkeligheden er fra Amagerbanen (AB). Derfor vingehjulet på fronten.
[image]
En
Med venlig hilsen

Steffen Dresler

Selvom den har den lille linienummerkasse er det en serie 2, kendes på de rektangulære forlygter. De endte på Artillerivej Garage og Irlandsvej Garage da HT havde overtaget ABs linier. Her kørte de til først i 80erne som ekstravogne og på linie 32H Rådhuspl - lufthavnen. Ved overtagelsen blev vingehjulene desværre pillet af og erstattet af femkanten. Den kvindelige "desse" foran scrapvognen i det tidligere indlæg ligner Magna Håkonsen, første deltidsansatte kvindelige buschauffør i KS. Senere fællestillidsmand/kvinde for alle deltidsansatte. Hun var frisk. En gang i 80erne, et par dage efter episoden i Århus hvor en ualmindeligt beruset mand var steget på en bus og havde peget på chaufføren med en varm stegepande med medisterpølse og havde erklæret bussen for kapret og forlangt at blive kørt til Ebeltoft færgehavn, skulle jeg med en bus, hun kørte. Jeg ville være morsom og tog en banan op af lommen, pegede på hende med den og sagde" din bus er kapret!". Hun kiggede bare på mig og sagde " nå du har nok lige fået løn hva?" og kløede sig under den ene arm og sagde som en abe. Så var jeg ligesom udmanøvreret...

Nold


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak