Avatar

Hvad hedder dimsen ? - OT om Varde Vest ...

af Ove Nygaard, 25/9 2020, 10:12 (1280 dage siden) @ Lars Henning Jensen

Det må efterhånden være en del år siden, for jeg mener, at bygningen var spærret af og under ombygning, da jeg en enkelt gang havde fornøjelsen af at passe FC fra retiradebygningen ...
(undskyld I andre, nu bliver vi lidt indforståede ;-))
Mh
LH

Hej, I "dimseeksperter" m. v.

Til LHJ kan jeg sige, at på trods af "indforståetheden", kan jeg godt følge lidt med - jeg nåede (også) at få gode relationer til Vestbanen både før og efter min DSB-tid. Der var altid "orden i tingene", altså ved Vestbanen.

"Dimsen" har jeg også set utallige steder og i mange versioner på min færden rundt ved jernbanerne - ikke mindst i min "afløsertid" 1958 - 1963 - og enkelte steder har jeg endda set forsøg på at benytte "tingesten" som "bænk".

Det var dog kun de mest fornemme kunder, hvor "en vis legemsdel sad lidt højt", som kunne finde på at anvende "dimsen" således, og det lykkedes sjældent.;-)

Nu tyr jeg til muligheden for at sige: "Duk & væk"!

Bedste hilsener

Ove af Erritsø


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak