Arkeologisk bildgåta - tvivl om remise

af Lars Henning Jensen, 29/9 2020, 18:05 (1277 dage siden) @ Baumann

Jeg kan bekræfte, at det er 100 pct den tidl. remise af Flensburger Kreisbahn som ses her.


Det vil jeg slet ikke afvise, men så har den i al fald på et tidspunkt fået en ny gavl og nye porte.

Som der bemærkes i et andet indlæg, er der kommet en fremtrukket "mursøjle" til mellem de to porte, og det er helt tydeligt, at portenes form ikke er den samme. På det gamle billede er buerne fladere, og der er "knæk" mellem bue og det lodrette murværk, mens overgangen nu er "blød" og "knækløs". Endelig sidder spær-enderne altså anderledes i forhold til portene, og nej, det er ikke kun et spørgsmål om lys og skygge.

Mh
LH

PS: Hvis folk udefra læser med i dette her, vil de ryste på hovederne ... Men lad dem bare - det er jo herligt med sådan noget (dybest set ligegyldigt) "nørderi", så lad os endelig blive ved :-)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Hectorrail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak