Lidt tidsfordriv: Hovedruter (formetligt gods)

af Steffen Dresler @, søndag 08. november, 2020, 17:06 (25 dage siden) @ jbetn

Jeg fatter stadig ikke hvad det er for et kort, person- og eller gods på bane eller ”trafik i al almindelighed” også gummi. Det hele gætterier.

Nu ved jeg godt at man her muligvis ikke skal tage stregernes tykkelse for noget??? Men vi har altså en hovedrute fra Esbjerg direkte til Hamburg. Og så er der den dejlige lille krølle til Bad Harzburg ved ”Innere Deutsche Grenze“. Javel vi har da byerne Wolfsbüttel (Unterberg) og Wolfsburg (Folkevogn), den sidste nok mere sandsynlig.

Turistkørsel (DSB Rejsebureau, Ud at se med DSB), næppe, så mangler alle de dengang kendte turistdestinationer med tog, bl.a. også hele Rhinen.

Så i min branche, tilbage på arkivet og led, Thomas;-) ;-)

Med venlig hilsen

Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sabotage mod Maskindepot Gb
Sabotage mod Maskindepot Gb
I oktober 1944 udførte danske sabotører en vellykket sabotageaktion mod Maskindepotet på Københavns Godsbanegård, hvor en række lokomotiver blev sat ud af spillet. Lars Christensen fortæller her om den dramatiske nat.
 Læs artiklen 
3 rengøring tilbud
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen