Mere Sven Rodevang i 2. Distrikt

af KimC @, onsdag 11. november, 2020, 17:46 (12 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Hejsa,

Her er endnu en stribe Rodevang, hvor jeg som sjællænder må give fortabt. Hvor er vi henne? Bemærk toget med de mange CP-vogne; personførende særtog eller materieltog? Billederne er fra omkring 1967.
[image] #5

Et så lant tog kan ikke komme til perron. Et så stort særtog ville næppe være til andt end spejdere, og de kan godt mestre at komme op i et tog der ikke holder ved perron. Til gengæld er spejderne ikke bange for frisk luft, der er blade på trræerne, så jeg ville have forventet mange åbne vinduer hvis der var spejdere med. Men så vidt jeg kan se er de alle lukkede, og der kan ikke umiddelbart ses passagerer i de nærmeste vinduer.
Så umiddelbart vil jeg sige materieltog. Eller måske endda et "ligtog". Hvis vi tager udgangspunkt i 1967 så var der godt gang i udrangeringen af Cp vognene på den tid.

Men jeg forventer da at dette forum har fremfundet tognummer, toganmeldelse, og nummeret på maskinen, samt hvilket førerum der var forrest....


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Lokomotivfabrikker

SJS Odin
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen