Dansk Jernbane-Klub 1961-15. januar-2021

af 87-Gruppen, 15/1 2021, 13:40 (1168 dage siden) @ Niels Munch

Stort tillykke med de 60!

Vi har alle mange gode minder fra vores tid i DJK.
Jeg vil gerne fremhæve to tildragelser som jeg er sikker på at en del af jer vil nikke genkendende til:
I mange år var Erik B. Johnsen en dygtig og respekteret leder af div fotostop, men engang kom hans diplomatiske evner på en svær prøve:

[image]

DJK tur med H 798 i 1967, fotograferne stiger ud og etablere den klassiske kvartelipse opstilling. Medens H maskinen bakker, dukker der en mandsperson op langs banelinien på vej ind foran de ventende fotografer, hvilket afstedkommer en strøm af ukvemsord, som det var blevet en (u)vane ved fotostop. Pludselig går det op for Johnsen, at det måske er ejeren til marken vi står på !? Det viser sig at være tilfældet så der blev travlt med at glatte ud, men det klarede Johnsen også!

[image]

En humoristisk oplevelse stammer fra en udflugt med G 625 på GDS: Det var en kold og tåget Januardag, bestemt ikke fotovejr, vi kæmper os gennem dagen, bander og fryser. På et fotostop på et snedækket sted i Gribsskov er der lidt murren i gelederne efter at Johnsen med sin råber omsider har fået kvartelipsen af fotografer på plads, så han råber: Er der nogen der har noget at klage over? Ja, er der en der råber - sneen er ikke dyb nok!! Befriende latter og der kom trods alt billeder i kassen.

Tak for mange andre gode oplevelser fra Vagn Holstein medlem no 907 siden 1964


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog

Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak