Avatar

Togplan VI 1932

af Morten Flindt Larsen, København K, 18/1 2021, 17:11 (1191 dage siden) @ Manden på risten

Hej Morten

Jeg skrev absolut ikke for at brokke mig mig over jernbanekilder. Mest for at sikre mig jeg ikke søgte forkert og dernæst for at høre om en anden lige havde materialet liggende, så jeg ikke (også) behøvede at forstyrre med den samme forespørgsel.
Under alle omstændigheder tak for info - nu behøver jeg ikke være “dum” ift at det hedder småtryksafdelingen hos Det kongelige bibliotek.

Nu ser jeg lige om Thomas Broberg vender tilbage ellers må det være det kongelige bibliotek.

Tak for input fra
Risten

Hej Rist,

Det opfattede jeg det nu heller ikke som. Jeg skrev i øvrigt noget vrøvl, for Togplan VI vil ikke blive lagt op under 'Arkivalier' men under 'Småtryk' (som på Det Kongelige Bibliotek). Det har desværre lidt lange udsigter til, hvornår det sker, så indtil da må vi bruge de 'analoge' arkiver. Din efterlysning var blot en god anledning til at hjælpe dig lidt videre, selv om det er svært at komme på arkiver i disse tider. Forhåbentlig finder den god Thomas, det du har brug for. :-) :-) :-)

Småtryksafdelingen på DKB er det godt at "bestille tid" hos, dvs. sende dem en forespørgsel, for det er lang fra alt, man kan finde i bestillings-systemet Rex (og da slet ikke hvad angår jernbaner). Tjek deres hjemmeside for, hvordan man gør (når de engang er genåbnet).

God jagt! :-D :-D :-D

M:-)rten


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MZ1429
ContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak