Hjælp til / ønske om et gammelt foto.

af Leif Jørgensen @, København Ø., lørdag 20. februar, 2021, 13:08 (13 dage siden) @ Erik V. Pedersen

Tak for interessen -- Billederne er "godtnok" fine -- jeg skal bare være helt sikker på rettighederne, --- derfor er billeder "direkte" fra fotografen i det mindste nemmere at "arbejde med". Hertil kommer også, at der på den måde måske kommer nogle ellers glemte / ukendte billeder op fra "skrivebordsskufferne". :-)

Der må være taget maaaange fotos af sporvogne i gaderne, hvor reklamegavlene kommer med i baggrunden som "bifangst".

Kurt Rasmussen har i hvert fald taget flere fine billeder af linie 7 på Hyltebro på Nørrebro med gavlreklamen for Hafnia Skinker bagved. De er tidligere blevet offentliggjort på Bahnbilder men kan også findes på Wikimedia Commons, da Kurt Rasmussen har frigivet dem mod kreditering. Bygningen står der i øvrigt stadig, men den lange etageejendom Lundtoftegården er blevet opført i forlængelse af den, så gavlen er blevet dækket.

Selv kan jeg byde på en reklame for en vognmand, der stadig smykker en gavl på Olufsvej på Østerbro, dog givetvis efter en restaurering. Billedet må bruges mod kreditering.

Med venlige hilsner
Leif Jørgensen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen