Hjælp til / ønske om et gammelt foto.

af Erik V. Pedersen ⌂ @, Ballerup, lørdag 20. februar, 2021, 15:31 (13 dage siden) @ Leif Jørgensen

Tak for interessen -- Billederne er "godtnok" fine -- jeg skal bare være helt sikker på rettighederne, --- derfor er billeder "direkte" fra fotografen i det mindste nemmere at "arbejde med". Hertil kommer også, at der på den måde måske kommer nogle ellers glemte / ukendte billeder op fra "skrivebordsskufferne". :-)

Der må være taget maaaange fotos af sporvogne i gaderne, hvor reklamegavlene kommer med i baggrunden som "bifangst".


Kurt Rasmussen har i hvert fald taget flere fine billeder af linie 7 på Hyltebro på Nørrebro med gavlreklamen for Hafnia Skinker bagved. De er tidligere blevet offentliggjort på Bahnbilder men kan også findes på Wikimedia Commons, da Kurt Rasmussen har frigivet dem mod kreditering. Bygningen står der i øvrigt stadig, men den lange etageejendom Lundtoftegården er blevet opført i forlængelse af den, så gavlen er blevet dækket.

Selv kan jeg byde på en reklame for en vognmand, der stadig smykker en gavl på Olufsvej på Østerbro, dog givetvis efter en restaurering. Billedet må bruges mod kreditering.

Med venlige hilsner
Leif Jørgensen

.
------------------
.

Hej Leif.

Tak for mail og interessen. Måske har Du i mellemtiden set, at netop denne gavl var et af de fotos jeg har lagt på min "side" idag -- dog i en noget mere hærget tilstand, end den var i sporvognstiden. Sådan var det bare -- et par "fine" fotos vil pynte lidt på det.

Dit eget foto er også ganske godt - nymalet eller hærget -- nydeligt og lidt anderledes.

I Modeljernbaneklubben H0, Albertslund, har jeg en reklamegavl: "MÆLK - det er dejligt". Hvis ikke andre kan lide den, så holder de lokale sølvfisk meget af den. Så snart vi har slukket lyset og låst døren til lokalet, går de i gang. Gnave, gnave, gvave. Vi talte om den lige før corona-lukningen, --om den trængte til en renovering. Jeg lagde et godt ord ind om, at den skulle bevares lidt endnu i denne tilstand.

I snart et år, har "klubben" nu været corona-lukket, så der kan være gnavet meget siden da ???

[image]

"MÆLK - det er dejligt (af Hans Scherfig). Det er kopi-trykfarver tilsyneladende også.
Mjk. H0, 2019. ---^

Egentlig tror jeg ikke et klubmedlem ville kunne gøre det bare halvt så naturligt, som de små "sølvkræ" har klaret det her. Gavlen blev dog lettere restaureret efter dette foto var optaget, men nu ser den nok sådan ud igen :-) :-| :-(

Hilsen / Tak,

Erik V.
www.evp.dk

.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen