Hjælp til / ønske om et gammelt foto. Lidt OT.

af Flemming Jakielski @, Rødovre, mandag 22. februar, 2021, 10:47 (53 dage siden) @ Lars

Sådan har det set ud i 1961. Billede fra Torben Liebst samling. Taget lidt længere fra. men huset med tårnet røber det hele. Bemærk reklamen for Fjerde Sø Forsikring.
[image]


Billedet er her dateret 1951

https://www.lokalhistorier.dk/Gentofte/Hurtigkarl/Side_10/

Jeg kan da sagtens medgive denne datering. Jeg var bare så kildetro, at jeg skrev af, hvad der stod bag på billedet, jeg engang fik fra Torben. Har desværre ikke billedet til rådighed lige her og nu. Moralen var også at vise, at der havde været en anden reklame efter Hannibal Sander. Nu er Erik V. så kommet med billeder af reklamen. Ren luksus. Men undskyld for at være kildetro på det forhåndenværende materiale.

Flemming J


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Højbygaard Sukkerfabrik
Højbygaard Sukkerfabrik

Sukkerfabrikken Lolland blev opført i Holeby i 1872. På grund af uheld og en ringe økonomi, gik fabrikken konkurs i 1877 og genopstod med nye ejere som Højbygaard Sukkerfabrik. Her er historien og billederne fra fabrikken med de mange smalsporslokomotiver.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen