Avatar

Lidt nostalgi, "Olsenbanden på Sporet" idag, næsten!

af Morten Flindt Larsen, København K, 1/3 2021, 17:02 (1146 dage siden) @ Steffen Dresler

Coronatid, nedlukning, dagligt indkøb, køre sq en afstikker i stedet for lige hjem. Og sådan gjort. Den blev lidt større en regnet med og pludselig viste GPS´en et område med spor, undersøges! Aldrig været på de kanter før, men det virkede bekendt.
Selvfølgelig ”Olsenbanden på Sporet”, tog lige et par billeder, et nord hvor sporet stadig er (ihvert tilfælde som jeg kunne se) mod Glostrup (Vestbanen) og mod syd ind til lagerhallen hvor ”Franz Jägervognen” blev læsset. Her er sporene taget op.
Nedenfor de to billeder samt lidt mere nostalgi i form af resterne af Franz Jägervognen fotograferet på Centralværkstedet i København hvor sporene går ned til Lyntogsløftehallen, DSB litra Gklm 719, Franz Jäger, CvK 28-07-1982.

[image]

Kornmarksvej , 2605 Brøndby, fotograferet mod nord (Vestbanen).

[image]

Kornmarksvej, 2605 Brøndby, fotograferet ind mod lagerhallen.

[image]

Med venlig hilsen
Steffen Dresler

Hejsa,

Billedet af pengeskabsvognen illustrerer fint, hvor tumpet Egon Olsen bar sig ad, når han ville dirke sig ind i et Franz Jäger-pengeskab. Han kunne bare have skrællet den ydre masonite-beklædning af skabene, så var han kommet ind til brædderne nedenunder og resten havde kunnet klares med en stiksav. :-| :-| :-|


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Omkring Faxe Jernbane 1864 - 1982

Omkring Faxe Jernbane 1864 - 1982. Pris 340 kr.

Læs mere
Billige jernbane T-shirts

Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak