Avatar

CMK i Hirtshals, ca 1965 (1 foto)

af Tommy Nilsson ⌂ @, tirsdag 27. april, 2021, 11:07 (9 dage siden) @ PeterA

Jeg betvivler også, at det skulle være 2494. Det passer nemlig ikke særlig godt med et foto bragt tidligere af Georg Schmidt, visende vognen fra samme side, henstillet udrangeret med overstreget litra/nr., enten Padborg eller Skanderborg i 1967. Georgs foto viser vognen med en tagbeklædning over sidegangen, som synes fornyet relativt sent i vognens levetid. Det synes jeg ikke der er nogen antydning af på det viste billede fra Hirtshals, som viser en vogn i tydeligt ringere stand, end den af Georg viste. Nå, men det bringer os jo ikke nærmere en endelig afklaring, desværre !

[image]
Her er et billede, jeg scannede fra en bog eller et blad i 2003. Jeg fik ikke noteret bogens/bladets titel men vognnummeret var angivet til CMK 2494. Måske det er her, oplysningen om Hirtshals stammer fra (hvis billedet er fra Hirtshals ).

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Kongerejsen 1908
Kongerejsen 1908

I sommeren 1908 rejste Kong Frederik den 8., Dronning Louise og deres tre børn med tog til Jylland, hvor de besøgte en lang række byer. Lars Christensen har i Rigsarkivet fundet DSBs interne korrespondance, samt flere avisers dækning af begivenheden.

Læs mere

Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen