CMK i Hirtshals, ca 1965 (1 foto)

af PeterA, 27/4 2021, 11:33 (1094 dage siden) @ Tommy Nilsson

Hej Tommy!

Tak for det scannede billede, du bringer og som gør det noget nemmere at studere vognens detaljer.
Jeg vil ikke anfægte dine oplysninger, og spørgsmålet om foto er fra Hirtshals bør jo også efterprøves. jeg er ikke kendt med omgivelserne på fotoet. Der må være nogen, der kan give en håndsrækning her...!

To detaljer på vognen gør imidlertid, at jeg stadig vil så tvivl om vognnummeret er korrekt. På Georgs billede er der ikke nogen bårestang ved 1. store vinduesfag og en afgørende forskel er at finde på regnlisterne over dørene.
På dit seneste billede af vognen er de af den korte type, på Georgs billede er regnlisterne modsat lange. Jeg har svært ved at forestille mig, at man har foretaget ændringer heraf på en udrangeringsmoden vogn i tidsrummet fra ca. 1964-67. Mange af tagpapvognene fik tværtom fjernet disse lister i de sidste mange år.
mvh PeterA


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Det Danske Stålvalseværk A/S
Det Danske Stålvalseværk A/S

Det Danske Stålvalseværk i Frederiksværk kom i drift i 1942 og har gennem tiden haft et utal af lokomotiver i drift på værkets interne spornet. Lokomotiverne blev indkøbt som skrot og anvendtes indtil de ikke kunne mere, hvorefter de blev omsmeltet i værkets store ovne.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak