Bornholm juni 1969 (13 fotos)

af re20000, 8/5 2021, 00:15 (1056 dage siden) @ Togsøn

Uha.

Jeg sidder og tuder !!!

Sikke en flok tossede Politikere, de tænkte ikke over de stinkende og hoppende busser !

Sikke en Turistmagnet det havde været i dag, med Smalspor tog på Bornholm, turisterne havde lavet udflugter kun for at nyde dette !

Men sådan går det aldrig, når vi vælger Politikere, hvordan er det nu en Gammel Værkmester fra DSB sagde: Man vælger aldrig nogen som er klogere end en selv vel !!

Derfor bliver politikerne kun dummere og dummere, ja tænk siden dengang, hvor meget de har ødelagt ved jernbanen og flyttet til Lastbiler og busser, vi kan høre på debatten om Østbanen, hvordan de stadig hader jernbanen, vil have den omlagt til busruter !!

Det stopper nok aldrig, desværre, og bilen er altid det hellige middel, flere motorveje og dermed biler, det er fremtiden !!

Ja drømmen om jernbanen, har vi i kroppen, samt i hukommelsen fra dengang, hvor der var tog i alle egne af Danmark, tænk mange af de steder er der nu kommet større bysamfund, hvor jernbanen sagtens kunne have været et godt alternativ !

Hilsen Erling.

Ja selv nu om dage er det tit som at se familien Gyldenkål eller Clausen og Petersen fra 70'erne... har du penge så kan du få... men nogen gange er det altså svært at spå om fremtiden.

Nold


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Tagcloud

nattog liggevogne sovevogne spisevogne barvogne postvogne rejsegodsvogne styrevogne dobbeltdækkervogne remise maskindepot station banegård hovedbanegården IC2 IC3 IC4 godstog persontog materieltog arbejdstog Nærumgrisen veteranbaner jernbanefotos jernbanebilleder Movia rangerlokomotiv havnebane industrispor skinnebusser Øresundstog intercity intercitytog intercitylyn tog DSB Arriva Lokaltog
Billige jernbane T-shirts

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak