Gamle lygtepæle forsvinder snart

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 10/5 2021, 10:49 (1080 dage siden) @ LBC

I Svebølle står et kort stykke tid endnu nogle gamle lygtepæle på perronerne.
De er på et tidspunkt bygget med en moderne top, så de ser lidt spøjse ud.
[image]

Den underste del af lygtepælen er mage til de lygtepæle på billedet af ML motorvogn på den forrige tråd, så de må have mange år på bagen.
Har nogen et bud på årgangen?

[image]

For tiden er en ombygning igang til ny type lygtepæle i Svebølle. Ombygningen i Knabstrup blev færdig for nogle dage siden.

.
--------
.

Hej LBC.

Tak for orienteringen. Har Du taget flere fotos af lygtepælene ? F. eks. et foto af "en stribe" på langs ad perronen, der jo må være perron 1, ud mod vejen.

Må jeg "låne" billederne til min hj.side: http://evp.dk/index.php?page=svebolle Desværre har jeg ikke selv optaget så mange fotos på stationen. Dels var det først efter et par måneder deroppe, jeg købte mit første "rigtige" fotografiapparat (skulle lige tjene nogle penge først), dels var stationsforstanderen meget negativ over for næsten alt, hvad eleverne foretog sig, i tjenestetiden, som i fritiden.
De få billeder, det blev til, blev taget, mens han ikke var tjenestegørende, men man kunne jo ikke følge med i, hvad han så inde fra stationsforstander-boligen.

Ærgerligt -- Svebølle var ellers et dejligt sted at være elev med mange andre dejlige mennesker.

[image]
Svebølle station. -- 1941-42. Foto: Chr. Andersen. Det må vel være en af disse "pæle", der ses helt ude i højre billedkant.

Erik V.
evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Indsend billederContecRail

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak