Tipvognsmateriel, men hvor (2 arkivfotos - ingen gætter)

af Peter Andersen, Hedehusene, 7/7 2021, 22:09 (996 dage siden) @ Niels Munch

Det er uden tvivl Herning. Winkel og Werner havde en del af arbejdet ved Herning, og Spøer havde været ansat i dette firma.

19-6-1913 - RIBE STIFTS-TIDENDE
Notits: Lokomotivfabrik i Middelfart.
I den nærmeste tid påbegyndes i Middelfart anlæget af en fabrik til bygning af lokomotiver, grus- og tipvogne. Der er ingeniørfirmaet Winkel & Werner, der lader fabriken bygge, Den skal ifølge 'Middelfart Venstreblad' ligge nord for Banegårdspladsen. Fabrikken er beregnet på at levere lokomotiver, grusvogne og tipvogne til de forskellige jernbaner, der er under bygning, særlig til dem, firmaet Winkel & Werner selv anlægger.
Firmaet vil til at begynde med beskæftige ca. 30 mand.

6-7-1913 - POLITIKEN
Notits: Lokomotivfabrikation i Middelfart. Til de industrielle virksomheder, der allerede findes i Middelfart, vil nu blive føjet en ny. I nær fremtid vil ingeniørfirmaet Winkel & Werner påbegynde anlæget af en fabrik, der skal bygge lokomotiver, grus- og tipvogne. Virksomheden vil få plads nord for Banegårdspladsen.
Det er ikke nogen lille virksomhed, der her knyttes til byen. Fabriken vil begynde med at beskæftige ca. 30 mand, og forhåbentlig vil den blive udvidets i tidens løb.
Tømrermester Spøhr, som leder en del af arbejdet ved opførelsen, vil forøvrigt på en plads ved siden af fabriken oprette et større maskinsnedkeri.

20-3-1914 - MIDDELFART AVIS
Notits: Tipvognsfabrikken ved Middelfart.
Som tidligere meddelt, vil i en nær fremtid tømrermester Spøhr, der under Nordvestbanens bygning var ansat hos firmaet Werner & Winkel, begynde en tipvognefabrik ved Middelfart. Hertil er i vinterens løb rejst en stor bygning lige overfor Middelfart banegård, og den er nu snart færdig. Den ny fabrik vil foruden fabrikationen af tipvogne, trillebøre m. m. tillige omfatte et reparationsværksted for disse transportmidler.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts


Lokomotivfabrikker

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak