Avatar

Sikringsanlæg på Værslev

af Morten Flindt Larsen, København K, 22/7 2021, 01:04 (1002 dage siden) @ kka-dk

Vi er helt enige om at der næppe fandtes hverken blokposter eller AM'ere mellem Kalundborg og Værslev mellem '59 og '65.

Nej, det er vi ikke enige om, at der næppe var; du har ikke før nu hævdet, at der i næppe var AM'ere mellem Kalundborg og Værslev mellem '59 og '65 ...


Jeg har mig bekendt intet som helst skrevet om at der skulle have været AM'ere før '65, og jeg ved ikke hvor du har fra, at jeg skulle have ment dette.


Har du fundet frem til hvor jeg skulle have hævdet, at der var AM'ere før '65?

Hvorfor skulle jeg finde frem til det? Du og andre kan jo netop læse ovenfor, at jeg skriver, at du har hævdet, at der i næppe var AM'ere mellem Kalundborg og Værslev mellem '59 og '65. Endnu en gang fordrejer du, hvad jeg skriver, og forventer, at jeg oven i købet skal finde frem til, at der var AM'ere før '65. Og vi er forsat ikke helt enige om, at der næppe fandtes hverken blokposter eller AM'ere mellem Kalundborg og Værslev '59 og '65. Jeg ønsker at undersøge muligheden herfor ved hjælp af køreplanen, og før dette er gjort (eller anden dokumentation er fremdraget, så vil jeg ikke erklære mig enig med dig, og da slet ikke, når du pådutter mig at vi er enige.

... og det har jeg heller ikke skrevet, som du påstår.


Det har du her: "...men at det var nødvendigt med to blokafsnit, tror jeg ikke på..." :-D


Nej, det har jeg ikke. Du læser ikke, hvad jeg skrev. Den formulering drejer sig primært om årsagen til, at blokposten i Ubberup blev nedlagt og netop IKKE om, hvorvidt derfor at var et behov for to blokafsnit 1959-65. Jeg skriver ikke, at det var nødvendigt efter 1959. Det er et åbent spørgsmål, som jeg ikke skriver noget om, og DERFOR efterspørger jeg køreplansoplysninger. Det ligger der netop ikke nogen stillingtagen i.


Hæderligt, men knap så vellykket forsøg på efterrationalisering ... Imponerende at kunne få "...men at det var nødvendigt med to blokafsnit, tror jeg ikke på..." til at blive til "Det ligger der netop ikke nogen stillingtagen i" :-D

Det kan du i øvrigt heller ikke udtale dig om, al den stund at du ikke har dokumentation for, at der overhovedet VAR linjeblok.


Naturligvis ikke. Jeg skrev klart, at det var en tese.


.... og påstod, at jeg var enig med dig i din tese, hvilket jeg ikke er.


Min tese gik på tilstedeværelsen af et linjeblokanlæg mellem '59 og '65, mest sandsynligt det gamle manuelle anlæg, men måske et simpelt automatisk anlæg. Jeg har ikke nogle steder hævdet, at du skulle være enig i denne.

Min antagelse om enighed gik på at der næppe var hverken mellemblokpost eller AM'ere mellem '59 og '65. Jeg skrev eksakt: "Vi er helt enige om at der næppe fandtes hverken blokposter eller AM'ere mellem Kalundborg og Værslev mellem '59 og '65.". Antagelsen byggede på ovenstående citat fra dig selv, uanset hvad du har efterrationaliseret formuleringen til primært at dreje sig om.

Det tilkommer ikke dig at definere, hvad jeg skulle være enig med dig i.

Og jeg vil stadig sætte pris på oplysning om din kilde til nedlæggelse af den manuelle linjeblok direkte mellem Kalundborg og Værslev pr. 27.05.1959?

Kilden er formentlig den dato, fra hvilken den manuelle linjeblok er slettet af DSB's instruktionsmateriale (linjeblokinstruks?), hvilket vi må nøjes med, indtil der fremkommer fx et cirkulære om nedlæggelsen. Den slags blev dengang udkommunikeret på landsplan i Meddelelser fra Generaldirektoratet.


Tak. Jeg tror jeg fastholder min (og Jens') tese, indtil vi ser flere indicier eller dokumentation for det modsatte.

Det er ikke min opgave at bevise andres teser.


Helt enig, men du er foreløbig vores eneste kilde til at den manuelle linjeblok skulle være nedlagt i '59. Derfor var det naturligvis interessant at erfare, hvor du skulle have informationen fra. Som det er fremgået så rigeligt i resten af tråden, er der en del modstridende kilder om emnet.

Og jeg har såmænd det samme behov for at få afdækket spørgsmålet, men bestemt ikke for gentagne gange at få fordrejet, hvad jeg skriver, under slet skjult dække af. at det er "lingvistisk ordkløveri" og et "lavt kommunikationsniveau". Den slags bavl et netop lig med et lavt kommunikationsniveau.


Jeg tror jeg stopper her; jeg har ikke behov for at gå ned på dette niveau.

Men jeg skal altså gå ned på et niveau, hvor jeg bare accepterer dine fordrejelser og hvad, du lægger af ord og "enighed" i munden på mig. Du går såmænd ikke ned på dette niveau; du har befundet dig dér hele tiden. Kom tilbage, når du/I kan fremlægge noget dokumetation.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak